malzemeler;
3 adet hazır yufka
200 gr ıspanak
1 orta boy sogan
zeytinyagı
1 yemek kasıgı domates salcası
kırmızı biber, pul biber, karabiber
yufka sosu;
1 yumurta
1 cay bardagı yogurt
1 cay bardagı sut
1 cay bardagı sıvı yag
yarım paket kabartma tozu
soganı zeytinyagında kavurun ıspanakları ve tum malz. ekleyin sogumaya bırakın ,tavanın altını yaglayın yufkalardan bırını serin ilk yufka tavadan taşacak sekilde onu en son ustune kapatacagız yufka sosunu hazırlayın butun malzemeleri cırpın tavaya serdiğimiz ilk yufkanın ıcıne surun daha sonra diğer yufkaları parcalayarak tavanın icine yerlestırın her yufkanın arasına yufka sosu surulecek sonra ıspanaklı iç harctan koyun tavadan tasan yufkayı en uste kapatın ve kısık ateste altını ustunu pişirin afiyet olsun