malzemeler:
tavuk gögus eti
mantar
1 paket krema
garnitur
kori
tuZ
( yapacaginiz kisi sayisina gore malzemelerin coklugunu siz ayarlamalisiniz olcu yazmadim bu sebeple)
krep icin ( 4 kisilik yapmistim)
1 yumurta
2 su bardagi sut
1 yemek kasigi yogurt
un (krep hamuru akiskan olmali )
tuZ
tavuk gogsunu kup kup kucuk parcalar halinde dogruyor tencereye aliyor ve pisirmeye birakiyoruz kendi sulanip pisiyor su veya yag eklemiyoruz tavuklar beyazlasinca dogragimiz mantarlari ekliyoruz mantarlar pisince 1 paket krema ve 1 cay kasigi kori ve tuz ekleyip suyunu cekene kadar pisiriyoruz en son garnitur ekleyip sogumaya birakiyoruz . kreplerimizi hazirlayip iclerine tavuklu harctan koyup iki kenarini katlayip sariyoruz. uzerlerine kasar ekleyip 175 derece firinda kasarlar eriyene kada pisirip afiyetle yiyoruz ben yaninda firinda kumpir ve tursu ile servis yaptim .