20 Haziran 2016 Pazartesi

Patates çanağinda rus salatasi

☺Malzemeler☺
4 buyuk boy patates
1 orta boy havuc
Garnetur
3 yemek kasigi Mayonez
2 yemek kasigi Suzme yogurt
Tuz
Dereotu
Kornison tursu

Sos icin;
Tereyag ve kirmizi toz biber.

Patateslerin kabuklarini soyup dorde bolun tuzlu su da haslayin haslanan patatesleri ezecekle ezin, havucu rendeleyin ayri bir tavada havucu 1 yemek kasigi yag ile kavurun,ezilen patateslerin icine havucu da ekleyin ve yogurun,patatesler sogumadan canaklarinizi yapin sogursa sekil almaz.

Garnetur,mayonez ve 2 yemek kasigi suzme yogurdu karistirin tuz atin kornison tursu dograyarak salatayi hazirlayin ve yaptiginiz canaklarin icini doldurun uzerine kirmizi biberli tereyag hazirlayip dokebilirsiniz...

Afiyetler olsun ☺☺