15 Şubat 2014 Cumartesi

pratik profiterol

Profiterol seviyorsaniz tam size gore bi tarif bir profiterol asigi olarak soyluyorum ayni lezzeti yakalarsiniz!!muhtesem oluyor mutlaka deneyin hem kolay hem cok lezzetli..






Malzemeler;
7 adet etimek dilimi

Muhallebisi;
1 litre sut
9 yemek kasigi seker
9 yemek kasigi un
2 paket sekerli vanilin
1 yemek kasigi margarin(kaynamaya yakin eklenecek.)
1 krem santi sicak kremaya toz halinde ekleyin mikserle cirpin

Cikolata sosu olarak ;
1 paket dr oetker supangle

Etimekleri kirin ufak parcalara ayirin borcamin alt tabanina yerlestirin yada kuplara yapmak isterseniz herhangi bir kaba kirin uzerine hazirladiginiz muhallebiyi sicakken ekleyin ve karistirin sonrasinda hemen supangleyi hazirlayin ve kremali etimekleri ister borcama isterseniz kuplara koyun hazir olan supangleyi uzerlerine dokun sogumasini bekleyin. Ben borcama yaptim ancak misafiriniz icin dusunurseniz kuplara koymanizi tavsiye ederim gorseli daha guzel olur servisi de..ben tatli krizimi bastirmak icin yaptim :))))borcama yapildiginda servis ederken dagiliyor fotografta gordugunuz gibi.. ancak lezzetinden kesinlikle supheniz olmasin muhtesem...