200 gr cig kadayıf 1 yemek kasıgı tereyagıyla kavrulur.
muhallebi için;
1 litre sut
9 corba kasıgı şeker
8 corba kasıgı un
1 yemek kasıgı margarin kaynayınca eklenecek
2 paket şekerli vanilin
1 paket krem şanti- 1 su bardagı sut
kavrulan kadayıfların yarısı borcamın altına serpilir muhallebi hazırlanır sogumaya bırakılır soyuyan muhallebiye hazırlanan krem santı eklenir ve mikserle cırpılır.
( krem santi eklenecegi zaman muhallebi mutlaka soguk olmalı bu cok onemli) kadayıf serpdiğimiz tepsiye muhallebi yayılır üzerine kalan kadayıf eklenir ceviz ile suslenir 1 gece onceden yaparsanız daha ıyı olur, keserken seklinin bozulmaması için.. cok hafif ve lezzetli oluyor afiyet olsun